В Англия: "Астън Вила" се отказва от Димитър Бербатов

"Астън Вила" се е отказал от привличането на Димитър Бербатов, твърди Daily Mail. Според близкия до клуба репортер Доминик Кинг до сделка със сигурност няма да се стигне, въпреки че се тиражираше като почти сигурна в последната седмица.

Българският нападател е свободен агент, след като през това лято напусна "Монако". Той изрази желание да се завърне във Висшата лига, където игра за "Тотнъм", "Манчестър Юнайтед" и "Фулъм". Бившият капитан на "Астън Вила" Стилиян Петров дори намекна, че Бербатов води преговори с бирмингамци.

Медиите в Турция пък обявиха, че 34-годишният нападател е отказал на "Галатасарай" заради английския клуб. Сега обаче отново турският тим излиза на преден план като опция за българина.

Бирмингамци имаха желание да го привлекат под наем от "Тотнъм", където няма да разчитат на него. Нападателят дори премина медицински прегледи в понеделник. Според медиите в Англия обаче двете страни не могат да се споразумеят за заплата му, тъй като той е поискал 100 000 паунда седмично.

Протакането на преговорите в крайна сметка е отказало мениджъра на "Вила" Тим Шърууд, който работеше с Адебайор в "Тотнъм". Той е решил да се насочи към друг нападател. Един от споменаваните варианти е Чарли Остин от изпадналия КПР.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт