Знаете кой е убиецът, но какви са мотивите му?

Ще гледате ли криминален сериал, ако знаете кой е убиецът още от самото начало? Не бързайте с отговора, защото “Мотив” предлага опасно пътешествие в съзнанието на престъпниците, за да открие причините за извършените от тях криминални деяния. Премиерната поредица се излъчва по Нова всяка делнична вечер от 23,30 ч.
За разлика от повечето детективски сериали, „Мотив” не се концентрира върху мистерията кой е извършителят на престъплението, а върху въпроса защо го е извършил. Всеки епизод разкрива още в началото кои са престъпникът и жертвата, но навлизането в дълбините на престъпното съзнание и паралелното представяне на събитията през погледа на престъпника и детектива задържат зрителския интерес до края.
Кристин Леман се превъплъщава в детектив Анджелика Флин - самотна майка и лидер на полицейски отряд, разследващ тежки убийства. Актрисата споделя, че чувства много близка своята героиня и определя превъплъщението си в нея като реалистично. Резултатът от усилията й е налице, тъй като именно актьорската игра е сред основните причини за успеха на „Мотив” в САЩ и Канада.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали