В ЦСКА почват да четат

В ЦСКА ще наблягат и на четенето. След посещението в музея на спортната слава на „Българска армия“ всички футболисти и треньори получиха биографията на великия Иван Колев. „Прочетете, за да знаете какво е ЦСКА - каза шефът на музея Александър Манов. - Вие влизате в историята с новото начало като първите ни шампиони от 1948 година.“

„Ще дадем всичко от себе си, за да допринесем нещо позитивно към толкова много купи“, отвърна треньорът Христо Янев, който е двукратен шампион на България с ЦСКА (2003 и 2005 г.) Повечето от футболистите за първи път влязоха в музея. А погледите им прикова най-много „Златната топка“, която Христо Стоичков дари през март. В съблекалнята на ЦСКА ще бъде оставена възпоменателната книга, в която и сегашните играчи да се разпишат както всички минали през „червения“ клуб. По 10 лева ще бъдат най-скъпите билети за дебютния двубой във „В“ група - срещу „Струмска слава“ в неделя от 18 ч.

Толкова струват местата в полузатворения сектор „А“. По 7 лева са билетите за „В“, а по 5 в „Г“ и за гостуващите фенове. Мачът окончателно остава скрит от ефира. Причината е договорът на Канал 3, който изключва мачове от „В“ група да се играят, докато се излъчват срещи от елита. В този момент новият платен канал Диема спорт 2 ще дава „Славия“ - „Берое“. Така Канал 3 ще излъчи срещата на ЦСКА на запис от 22 ч. Георги Игнатов е първият рефер, който ще ръководи мач на „червените“ в аматьорския футбол.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ