„Левски“ лети с пълни джобове

„Левски“ отлетя зареден с пари за Варна днес, където утре среща „Черно море“ в ІV кръг на „А“ група. Управата преведе на отбора заплатите за юни. Общата сума е около 200 хиляди лева.

Новите собственици на клуба явно връщат „Герена“ в доброто старо време с Тодор Батков, когато възнагражденията се получаваха „по часовник“. И вече се забравят драмите от миналия сезон с бавене с месеци на парите.
Сега „Левски“ е едва с 2 точки от 3 мача, но въпреки това ръководството качи отбора на самолет към морето, вместо да се разчита на по-евтиното пътуване с автобус.

С тима тръгнаха Умари Диаби и Атанас Курдов, въпреки че още нямат картотеки, защото бившите им клубове не пращат техните жълти карти. „Сините“ обаче таят минимална надежда за чудо, което да позволи поне единият от двамата нападатели да бъде вписан в състава за мача с „Морето“.

Вероятността ново крило да се появи на „Герена“ следващата седмица остана миниатюрна. С картотекирането на Диаби и Курдов съставът на този етап ще е комплектован. Успоредно „Левски“ ще оглежда по-спокойно пазара поне за още едно попълнение, но няма готов вариант за нов играч.

„Сините“ отложиха с малко ключовото общо събрание на клуба. Планираше се акционерите да се съберат в края на август или началото на септември. Ред технически подробности обаче се забавиха поради отпускарския период. „Събранието най-вероятно ще бъде в средата или в края на септември“, заяви Александър Ангелов, един от тримата основни собственици на клуба.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ