Veni, vidi, цици - най-добрите плажове за монокини в Европа

Монокинизата е заболяване, което върлува лятно време по плажовете. То засяга индивиди от женски пол и се предава по визуален път. При мъжете обаче могат да се наблюдават странични ефекти -сърцебиене, ускорен пулс, изпотяване и нарушена еректилна дисфункция. В най-тежките случаи мъжът може да получи удар - с плажна чанта или чадър по главата от законната съпруга, ако визуализира прекалено обектите, засегнати от монокиниза.

За да предпазим нашите читатели от това коварно сезонно заболяване предлагаме списък на плажовете по света, където са огнищата на зараза.

Плаж „Таити“, Сен Тропе, Франция

Плажовете на Сен Тропе са световноизвестни като люлката на нудизма. Там за първи път монокините се появяват още през 60-те години на миналия век. Плажът „Таити“ е любимо място на знаменитости от света на киното и музиката. Именно там се разиграва прочутата сцена от „Полицаят от Сен Тропе“, в която Луи дьо Финес в ролята на инспектор Крюшо лови нудисти.

Плюс: Можете да зърнете Ева Грийн по цици.

Минус: Можете да налетите и на голия Жерар Депардийо.

Плажът на Гувано, Корнилия, Италия

Този уникален малък плаж няма нищо общо с шумната и суетна Средиземноморска Ривиера. Стигането до него е трудно, съпроводено с катерене по планински терен и преминаване през тъмен изоставен жп тунел (носете си фенерче). Наградата ви обаче е самотен плаж с посетители предимно италианци и много рядко - чужденци. Райска работа!

Плюс: Вероятно ще сте единственият чужденец там.

Минус: Можете да си счупите главата докато стигнете

Червеният плаж, остров Крит, Гърция

Както повечето от вас се досещат, името на плажа идва от оттенъка на пясъка там. Ето обаче един по-малко известен факт. През 90-те тук на палатка всяко лято идва странен французин. Освен че плажува, той издълбава в мекия варовик лица на хора и фигури на животни. На местните най-накрая им писнало и го изгонили, защото им се сторил извратеняк. Името на французина? Франсоа Оланд - да, президентът днес.

Плюс: Има прекрасен бар с освежаващи напитки и хубаво кафе.

Минус: Пясъкът е грубичък, носете си дебела плажна хавлия.

Валалта, Ровини, Хърватска

Този плаж всъщност е час от голям и изискан нудистки комплексен къмпинг, носител на много международни туристически награди. Плажът е дълъг близо 2 километра и предлага естествена сянка - нещо, което се среща рядко по света. Освен това има и басейн с аквабар и водна пързалка.

Плюс: Комплексът има собствена пивоварна. Без майтап, хърватите ги разбират тия работи...

Минус: Ако отсядате там, ще виждате едни и същи физиономии всяка година, както и голи хора, които по-добре да са облечени.

Плаж „Белвю“, Клампенборг, Дания

През лятото плажът е притегателно място за младежи, които идват от всички краища, за да си правят купон. Мадамите са жестоки като половината са по монокини, останалата - чисто голи.

Плюс: Купон с красиви, ентусиазирани млади голи хора.

Минус: Силната музика ще ви досади, ако не сте за купона, а за да гледате тайно готини голи мадами изпод слънчевите очила.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл