31-годишната Зорница стана единствена за Роби Уилямс

31-годишната Зорница Спирова от Благоевград стана "Единствената" за Роби Уилямс. Тя беше избрана от певеца за едно от изпълненията му на сцената, съобщава burgasnews.com.

Зад параван, пресъздаващ легло, поп звездата пя със своята фенка. Зори и Роби танцуваха в ритъма на парчето Candy, по време на което "Лошото момче на Англия" се закачаше приятелски с благоевградчанката.

След първоначалното си огромно учудване от избора, Зорница излезе на сцената и на ухо прошепна галено името си "Зори", тъй като на певеца му се стори трудно това българско име и той я нарече за по-кратко "Сюзън". Зори обаче много умело влезе в ролята си и купонясваше с него истински на сцената.

Зорница не се срамуваше от Роби, тя попя с него и го прегърна, но заяви, че много се срамува да даде интервю, защото е обикновено момиче. На въпрос какво е изпитала, когато ѝ посветиха песен, както и това да е на една сцена с любимия си певец, поемайки дълбоко въздух, тя направи жест, който можеше да се изтълкува по един единствен начин -Уникално! Тя беше дошла на Spirit само заради поп звездата и след концерта му си тръгна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл