Син уби баща си с цепеница след скандал в Кричим

Битова семейна свада в ромската махала на Кричим завърши в петък вечерта със смъртта на 55-годишния Ангел Кирилов Василев-Алито, който бил ударен с цепеница по главата от 35-годишния си син Зеки. Инцидентът с фатален край се разиграл пред дома на сина, където той живеел на квартира заедно с жена си, децата и майка си, която избягала от вечно пияния си мъж.

"Съседите ми казаха, че преди време Алито продал семейната къща и принудил сина си и семейството му да се изнесат на квартира, където отишла да живее и жена му. Именно там се е разиграла и трагедията, след като бащата отишъл във видимо пияно състояние да си търси жената, а Зеки защитил майка си", разказва кметът на община Кричим Атанас Калчев, който е бивш полицай.

Зеки Ангелов е задържан за 24 часа в РУП-Стамболийски, където около 21 часа получили сигнал, че в поликлиниката в града е починал 55-годишен мъж, приет с рана в областта на тила, получена от удар с дърво по главата. По случая е образувано бързо полицейско производство, а материалите са докладвани на Окръжна прокуратура, съобщиха от областната дирекция на МВР в Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини