Депутат от ДПС омъжи щерка си пред 600 гости

Пищна сватба за щерка си вдигна хасковският депутат от ДПС и областен лидер на партията Мехмед Атаман. Бракосъчетанието стана в събота привечер пред 600 гости в хотел в парк "Кенана". Дъщерята на народния избраник - Зюрие, се взе с Емин Емин. Той е наследник на голяма шивашка фамилия в града.

Двамата избрали да са врекат във вечна вярност на 08.08.2015 г., защото двете осмици били символ за безкрайност във връзката на младите.

Евродепутати, родни народни представители, кметове, общински съветници и още високопоставени политици споделиха радостта на Мехмед Атаман и съпругата му Айше. На 23-годишната булка и с година по-възрастния младоженец кумуваха семейство Сание и Месут Якуб.

Ритуалите на VIP-бракосъчетанието минаха на открито пред всички гости. Паметният миг за двата рода бе запечатан и със снимки от дрон. Сватбарите бяха веселени от голям оркестър, а песните изпълняваше звездата Тони Стораро.

Въпреки че за празненството имаше издадено разрешение от общината за вдигане на шум до 1,30 ч в неделя, доста по-рано жители на близкия квартал "Остров Куба" взеха да звънят на тел. 112 и на рецепцията в хотелския комплекс, за да се оплакват от шума. Всичко обаче утихна половин час преди изтичането на разрешението за музика.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица