Силата на природата за здрав глас от здраво гърло

През летните месеци често прекарваме времето си в климатизирани помещения, опитвайки се да избегнем тежките жеги навън. Много често обаче това води до дискомфорт, свързан с пресъхването на лигавицата на горните дихателни пътища от сухия въздух. В този случай, а и ако усетите умора на гласните връзки, ако се оплаквате от суха дразнеща кашлица или ако страдате от ограничено дишане през носа, приемайте пастилите Исла с екстракт от Исландски лишей.

Исландският лишей е лечебно растение с доказан терапевтичен ефект при възпаление на горните дихателни пътища, а научните изследвания разкриват и неговите антисептични и имуностимулиращи свойства.

По 1-2 пастила Исла се смучат бавно през 2-3 часа, а за по-добър ефект се препоръчва да се приемат още няколко дни след отшумяване на симптомите. Исла се предлага с три приятни вкуса - Исла минт с вкус на мента, Исла мус с вкус на карамел и Исла касис с витамин С и вкус на касис.

Пастилите са без противопоказания, не се наблюдават лекарствени взаимодействия и са подходящи при бременност и кърмене. Изберете силата на природата за здрав глас от здраво гърло!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве