Дидо от Д2 се класира за финала на „Фермата“!

Учени от БАН предлагат нов психотест за шофьори

Заев: Армията на Косово се появява в неподходящо време

В 75 училища у нас вече няма хартиен дневник

Турската армия готова за операция в Сирия Ердоган: САЩ да изтеглят кюрдите

Борисов: Нито веднъж не съм застанал срещу решение на президента Май месец ще има европейски избори и ще видим кой колко струва, каза премиерът

По 12 години затвор за мъжете, измъчвали таксиметров шофьор във Врачанско

Задължителна ясла за деца от гета в Дания Неспазването на закона лишава от детски надбавки

Министерството на културата официално се присъедини към проекта ТРАДУКИ

Меркел подкрепи мерките на Макрон за справяне с протестите

Шокиращи сметки за топла вода изненадаха търновци

Никола Василев е новият изпълнителен директор на БДЖ

Ирландският парламент разреши абортите

Биг Бенд- Благоевград и музикално училище „Престо” подариха коледен концерт на жители и гости на града

Харчим 275 лв. на човек за празниците Цените са със 7-11 на сто по-високи спрямо миналата година

Реформатори и патриоти подкрепиха настоящия кмет на Свищов

Реформаторският блок и Патриотиният фронт подкрепиха настоящия кмет на Свищов Станислав Благов. Като общ кандидат той ще се бори за пети пореден мандат начело на крайдунавския град. „Коалицията е сложна, но нашата цел е да спечелим изборите още на първи тур. Ще ни е нужна широка обществена подкрепа“, заяви пред журналисти Благов. Той сподели, че мечтае за широк и общ десен политически субект и изрази надежда, че подобна коалиция ще има и в други общини от Великотърновска област.

Народните представители Иван Иванов от Реформаторите и доц. Милен Михов от Патриотичния фронт бяха категорични, че са убедени в крайния успех и постигането на дългосрочната цел – устойчиво развитие на Община Свищов. Станислав Благов пък пое първите си два ангажимента – проектиране на мост над Дунав между Свищов и Зимнич и газификация на града.

От известно време насам знакови местни активисти на Движение България на гражданите изразяват несъгласие с кандидатурата на Станислав Благов. Депутатът Иван Иванов обясни, че драма в местната структура на Реформаторския блок няма. „Те могат да извадят алтернативна листа“, подчерта Иванов.

Подобна коалиция между Реформаторите и Патриотите се оформя и в Златарица, където подкрепа ще бъде оказана на сегашния кмет Пенчо Чанев. Водят се разговори и за обща кандидатура за възрожденското градче Елена.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.