Марселиньо: Преподписвам с Лудогорец до 2019 г.

"В момента водим преговори за нов договор с Лудогорец. Уточняваме последните подробности. Може би още до края на месеца ще подпиша с клуба до 2019 година. Това означава, че спокойно мога да приключа с футбола в Разград", обяви голямата звезда на разградчани Марселиньо пред "Меридиан Мач". Бразилецът призна, че към него е имало интерес от елитен клуб от родината му.

"Обади ми се агент, който ми каза за интереса на Крузейро. В Лудогорец обаче така и не дойде официална оферта от клуба, не се обадиха от ръководството му. Затова и нямаше никакво развитие. Крузейро са голям отбор, в последните години те станаха два пъти последователно шампион на Бразилия. Мениджърът ме уверяваше, че търсят футболист точно на моята позиция и аз имам идеалния профил. Няма да крия, че това предложение ми хареса много и имах голямо желание да играя за Крузейро. Оферта обаче нямаше"у допълни халфът.

"Най-големият ни проблем в началото на сезона беше огромната промяна. Нека започнем с треньора. В началото той не познаваше отбора, не беше наясно с качествата на футболисти. Бруно Рибейро не знаеше нищо за българското първенство. Дойде сравнително късно, нямаше толкова време да реагира. Сега ни познава много добре, но в началото тренираше едва няколко играчи, тъй като чужденците и националите ги нямаше. Така закъсня подготовката, навлизането ни във форма бе трудно. Това обърка всичко, обърна го с главата надолу", каза още той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ