Над 300 състезатели се впускат в турнирите на „Живот за Варна“

Над 300 спортисти ще участват в спортните турнири по футбол, стрийт баскетбол и плажен волейбол, организирани от Данаил Папазов и гражданската инициатива „Живот за Варна“. 41 двойки ще си оспорват призовите места в надпреварата по плажен волейбол. 30 отбора с по трима състезатели ще се борят за баскетболните купи, а за футболната надпревара към момента са се регистрирали 16 отбора.


Всички турнири ще започнат на 12 август. Те ще бъдат открити от Данаил Папазов, който ще раздаде и наградите на победителите. Очаква се сред гостите на състезанията да бъдат много спортни величия като Тити Папазов, Георги Глушков, Тодор Стойков, Деян Иванов и др. За настроението на участниците и зрителите ще се грижат DJ-и, а на финалите - момчетата от „Тутурутка“.


Футболният турнир ще продължи до 15 август от 17 ч до 21 ч в спортен комплекс „Тринити парк“. Съдия ще е Бисер Маринчев. Баскетболните срещи ще са във Варненската търговска гимназия от 12 до 14 август от 17 ч до 21 ч. Отборите ще са с по трима състезатели в групи до 14, 16, 18 и над 18 г. Съдия ще е Станимир Русев. Плажният волейбол по двойки ще е на 12-и и 13 август на игрището до Втора буна (пред „Рапонги“) между 17 ч и 21 ч, а съдия ще е Краси Русев. Ще участват жени, мъже и смесени двойки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт