Ирина Флорин с нов аранжимент в... текстила

ТАНЯ ЧЕРВЕНКОВА

При поп певицата с нежния глас винаги е така – появява се в публичното пространство само когато има новини за творчеството й. Не обича да шуми около себе си на всяка цена. И това лято пак спази принципа си на професионалист.

Почти едновременно Ирина Флорин представи нови и хубави продукти от двете сфери, в които е съсредоточила работата си напоследък – музиката и интериорния дизайн. Дуетът й с Азис взриви феновете и се оказа не само във фокуса на клюкарските коментари, но и в топ 10 на класациите за българска поп музика. Любопитното е, че докато публиката на фолка приема възторжено парчето “Само с теб”, другата част е доста по-агресивно настроена срещу неочаквания партньор Азис. Но Ирина е категорична – важни са качеството на музиката и високият професионализъм, който са постигнали двамата изпълнители заедно с авторите на песента Момчил Колев, Калоян Колев и текстописеца Добромир Банев. Типичното денс парче звучи много свежо и е добре прието в клубовете, всичко друго е само излишен шум.

Не по-малко важна за певицата е втората новина от сезона. Съвместно с фирмата за луксозен текстил “Велекс” тя подреди в шоурума на “Гамма дизайн” лимитирана колекция от малки мебели. Това е най-новата страст на музикантката с много таланти. След опита, който придоби със своите начинания в дамската мода, сега тя навлиза все по-уверено в кроенете и “шиенето”, но вече за интериора.

Какви мебели създаде Ирина Флорин и с кого първо сподели успеха си, ще научите от новия брой на списание "Идеален дом".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл