Този джип се обърна и изгоря като факла: Шофьорът, кметски син, оцеля по чудо

22-годишният Али Искендер оцеля по чудо, след като джипът му се обърна и подпали в жестока верижна катастрофа. Младият мъж е син на кмета на община Минерални бани Мюмюн Искендер.

Произшествието стана в 12 часа по пътя за Кърджали край с. Спахиево. Али шофирал "Мерцедес GLK" и се сблъскал с джип "Сузуки" на охранителна фирма. В мелето се сблъскал и "Шевролет", шофиран от братовчеда на младия Искендер - Рейхан.

Немското возило се обърнало на платното и изгоряло като факла, защото се възпламенила и газовата уредба. Всичко това се случило до бензиностанция, която за щастие не била засегната. От полицията уточниха, че тепърва ще се уточняват причините за инцидента.

Али Искендер е настанен за наблюдение в хасковската неврохирургия, животът му не е в опасност. Пред репортери той разказа, че спукал гума, ударил се в бордюр, изгубил контрол над управлението и насмел двете коли отпред. Неговият братовчед е с нараняване на ръката и след обработка в Спешното на Рейхан е назначено домашно лечение.

Кметът на Минерални бани пристигна силно притеснен в болницата, но след като видя, че синът му е добре се успокои и се зарече да направи курбан.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини