Поетът, когото девственицата съди: Съседите ми казват "добър ден", а после ме топят по вестниците

"Във вестник „МАРИЦА“, брой 186 - сряда, 12 август 2015 г. (стр. 3), прочетох „Поетът с девственицата побърка цял квартал“. Отбелязвам недоумението си от преиначени факти: не съм имал конфронтация със съседите си, както и не съм получавал забележки от тях. Не съм „лицето“, а човекът и съседът Николай Славов". Това написа поетът, прочул се със скандала с девственицата Албена Хинкова. 

 "Съкооператорите не са ми звънели на входната врата и/или на домофона в малките часове, както твърди г-жа Валерия Демерджийска. Когато се срещаме по стълбите във входа или пред кооперацията, в която живеем, се поздравяваме по съседски, без да са ми отправяни забележки, както се внушава в написания материал. Не съм предупреждаван в дома си от служители на МВР да намаля звука от музиката, която от време на време слушам", пише още поетът.

"Ако има спорни или неизяснени обстоятелства по отношение на вчерашната публикация, има места и институции, където могат да бъдат установени! Продължавам да следя с интерес материалите на в. „МАРИЦА“, който предпочитам и уважавам като медия!", завършва обръщението си Славов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони