Школа "Софроний" продължава записванията на кандидат-гимназисти (7. и 6. клас) и зрелостници (11. и 12. клас) за учебната 2015/2016 година

Школа „Софроний” организира курсове за кандидат-гимназисти и зрелостници вече 15 години. Учебният процес по основните предмети в Школата ? български език и литература и математика ? представлява цялостна разширена подготовка, която прави учениците конкурентноспособни на изпитите. Обучението се извършва по многократно проверена методика, която включва и индивидуална работа.
Занятията в Школата са организирани в групи до 12 ученици. Всяко занятие включва и самостоятелна работа под ръководството на преподавател. Екипът от преподаватели в Школа „Софроний” залага на цялостното представяне на учебния материал с всички негови компоненти и особености. Всички преподаватели в Школата са отговорни и доказани специалисти. Самостоятелните домашни работи се проверяват и анализират. Установените пропуски в знанията на всеки ученик се отстраняват и попълват, а основната част от учебното време се отделя за развитие на практическите умения, необходими за изпитите.

Школата провежда пълен курс на обучение, съобразен с учебната програма, образователните стандарти и изискванията за предстоящите изпити. На всяко занятие се осъществява последователност в надграждането на знанията, работи се за пълно усвояване, усъвършенстване, задълбочаване и затвърждаване на учебния материал. Специално предвидените тренировъчни („пробни”) изпити проверяват знанията и уменията в обстановка, близка до реалната.

По-подробни сведения за предимствата на Школата и за някои резултати на курсистите могат да се намерят в сайта на адрес: www.sofrony.com

За справки и записвания: тел. 0888 630817, 0878 630818, 987 2428

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование