Квартал пропищя от мнима масажистка

Жителите на квартал "Колю Фичето" във Велико Търново пропищяха от мнима масажистка, която се e настанила в един от блоковете, но вместо официално обявените процедури, предлагала платена любов. Дамата e наела помещение в кооперация, в която живее бившият кмет на старата столица д-р Румен Рашев. Блокът е на метри от СОУ "Емилиян Станев" и е срещу тенискортовете, където всекидневно тренират десетки деца и възрастни. Жрицата на любовта привличала клиенти чрез обяви в интернет.

"В обявите е написала, че предлага масажи с облекчаване. Непрекъснато тук идват непознати мъже. Някои от клиентите, които я посещават за първи път, често объркват входа и нахлуват в търговските обекти и козметични салони, които са на същата улица", обясниха възмутени съдържатели на магазини.

Живущите в блока също се гневят от факта, че в сградата им действа публичен дом. "Жената е посочила мобилен телефон в обявите си и посетителите пристигат след предварително уговорена среща", обясняват наблюдателни съседи.

От полицията заявиха, че нямат сигнал за такъв случай. "Нека гражданите да подадат писмена жалба и веднага ще реагираме. Ще извършим проверка и ще установим дали твърденията отговарят на истината", заяви пред "Труд" директорът на Областната дирекция на МВР във Велико Търново комисар Димитър Машов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони