Светослав Аргиров: Благовест се роди 30 мин по-рано, за да "огледа положението"

Точно когато в България най-силно „Замириса на море“, звездният дует Благовест и Светослав Аргирови предпочете пред плажа участието си в третото издание на шоуто „В кухнята на Алхимика“, което продуцентска къща „Golden Crown production“ снима в Alhemist Residence в с. Белащица край Пловдив.

Двамата са избрали да приготвят свежа паста с чери домати и 4 вида сирена в предаването на пловдивската DCTV, което ще се излъчи на 16 август в неделя от 11,30 часа. Големите изпълнители, направили успешна кариера както в България, така и зад граница, не крият че свежата паста е сред любимите им ястия, защото е лесна за приготвяне, в което ще убедят и зрителите.

Преди да влязат „В кухнята на Алхимика“ звездните близнаци станаха членове на Клуба на Алхимика, в който членуват успели хора, открили сами формулата как да направят от оловото злато, без да я получат наготово. И са го направили в синхрон - понеже са двама. Когато взеха членските си карти, признаха, че за тях формулата на успеха е преминала през изпитанието да останат здраво на земята или да бъдат повалени от голямата популярност. Мисля, че се справихме, казаха Благовест и Светослав Аргирови, които обичат да се шегуват кой от двамата е доминиращият близнак: „Благовест, защото го пуснах да се роди половин час преди мен, за да види какво е положението навън", смее се Светослав.

Дует №1 от 80-те години се събира отново в България, за да зарадва почитателите си със свой концерт. Освен хитовото парче „До вчера“, което изстреля братя Аргирови на върха, зрителите ще чуят „Как си ти“, „Ненужен“, „Силвия“ и още много любими песни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл