Ръчичката станал свидетел на убийството в Поморие

Трети човек станал свидетел на убийството в Поморие. Това бил приятел на извършителя, по прякор Ръчичката, разказаха хора в кръчмата, където се е разиграл екшънът.

Жертвата - Лъчезар си пиел кротко, когато дошъл душманинът му - Стоян, придружен от авера си Ръчичката. Лъчезар и Стоян се скарали. Когато Лъчезар излязъл от кръчмичката, Стоян го пробол смъртоносно с нож. Инцидентът станал в новия квартал на Поморие, на кръстовището на улиците «Манастирска» и «Панайот Волов».

45-годишният Лъчезар получил прободно-разкъсна рана в областта на корема. Транспортиран е в МБАЛ – Бургас, като при пристигане пред «Шокова зала» е констатирана смъртта му.

В резултат на бързите полицейски действия на служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и Районно управление - Поморие е установен извършителят на деянието – 44-годишният Стоян К. от Поморие, който е задържан в дома си и приведен в помещението за задържане към ОДМВР – Бургас.

Малко по- късно в РУП е отведен и Ръчичката, свидетел на убийството. Убиецът и жертвата му са бивши затворници, в момент били безработни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини