Бриз овладява симптомите на увеличената простата

Намалява честотата на уриниране още през първия месец

Споделено за Бриз: “Здравето на простата е решаващо за увереността и самочувствието на мъжа. Често силният пол изпада в тежки депресии в хода на хормоналните промени, настъпващи в тялото с напредването на възрастта. Баща ми е на 61 г. и живее с нас след прекарано заболяване. Последните години бяха тежки за него, тъй като с възрастта се задълбочиха и проблемите с простата му. Будеше се по шест-седем пъти през нощта с позиви за уриниране, а всяко ставане от леглото му отнемаше цяла вечност. Урологът ни препоръча Бриз. Едно от предимствата, което ме спечели бе естественият произход на продукта, благодарение на който може да се приема без прекъсване. Още на третата седмица терапия Бриз сложи край на досадните ходения до тоалетната, като осигури на баща ми пълноценен сън през нощта и спокойствие през деня!“Радомира Стефанова, гр.Бургас

Бриз® е уникален иновативен продукт, който е революция сред препаратите за здравето на простатата. Той повлиява доброкачествената хиперплазия на простата, като ефектът му може да бъде усетен още на първия месец от приема. Бриз® действа на няколко нива – намалява натиска върху пикочния канал, облекчава потока на урината и с времето намалява размера на простатата. Тайната на неговото действие се крие в активната съставка SC012 – уникално биохимично съединение, получено чрез ферментация на негенномодифицирана соя.
От хилядолетия насам и особено в азиатската култура е познато благоприятното влияние на ферментиралата соя върху човешкото здраве и дълголетие. В страни като Япония мъжете достигат по-висока възраст и се наслаждават на крепко здраве, благодарение на храните, включващи соев фермент.
Бриз® бързо и ефективно намалява честотата на уриниране, като по този начин възвръща спокойствието и самочувствието на мъжа и значително подобрява качеството на живота му. Комбинираното и многопосочно действие на Бриз® проправя пътя на напълно нов подход за овладяването симптомите на увеличената простата.

Продукта може да намерите в аптеките, а за повече информация посетете: www.briz.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.