Фемарел облекчава симптомите на менопаузата и подобрява костната плътност

Благодарение на натуралната добавка Фемарел 57-годишната начална учителка Аня Динчева от Бусманци успя да преодолее предизвикателствата на менопаузата и да си върне обратно ежедневния комфорт, въпреки настъпващите физиологични промени.

„Съвсем случайно разбрах за добавката Фемарел, която облекчава симптомите на менопаузата. Не очаквах чудеса, но реших да опитам. Започнах да я приемам през октомври миналата годината - сутрин и вечер по една таблетка. Почувствах подобрение още след първата седмица, а след 20 дни горещите вълни и изпотяването изчезнаха. Върнах си съня (без хапче не можех да заспивам). Взимах продукта три месеца и след кратка пауза, продължих отново приема, тъй като през това време вълните, изпотяванията и зачервяванията по лицето отново се върнаха. Изгубих майка си много нелепо преди 3 години и тази раздяла ме смазваше. След това събитие симптомите се засилиха рязко, не можех да контролирам нервите и емоциите си. Чувствах се пренапрегната, изтощена физически и психически. Плачех често и бях ужасно потисната. Откакто взимам Фемарел, се чувствам като нов човек, симптомите изчезнаха и се стабилизирах. Животът ми стана по-лек и отново се наслаждавам на всеки миг. Благодаря на израелските лекари, че са изобретили тази невероятна добавка, която ми върна апетита за живота“.
Фемарел® е ново поколение терапия за менопауза, осигурявайки безопасно и ефективно решение за отшумяване на горещите вълни, главоболието, промените в настроението, нарушенията в съня, нощното изпотяване, вагиналната сухота, спада в либидото, ставните и мускулните болки. За разлика от други препарати, не съдържа естроген и не е изофлавон. Доказано облекчава симптомите на менопаузата още през първия месец, без да има неблагоприятни ефекти върху тъканите на гърдата и матката.

Фемарел® подобрява костната здравина, като осигурява формирането на костна тъкан, което е доказано в клинични проучвания.
Фемарел® търсете в аптеките, а за повече информация посетете: www.femarelle.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве