Шофьор заби кола, пълна с туби с бензин, в болница в Кънектикът

“Милан” пак би “Лудогорец”

Борисов вечеря с лидери в Белгия Срещата се проведе в замъка Хертохинедал край Брюксел

Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Благословено от Ватикана билково масло помага при трудно зарастващи рани

Лечебната билкова смес стимулира епителизацията на кожата

Проблемът с лечението на трудно зарастващите рани е изключително сложен и болезнен. Някои от тях се появяват бързо, а терапията е трудна и продължителна. В такива случаи тежестта и болката са не само за пациента, а и за близките около него. Освен това много хора не подхождат сериозно към проблема и прибягват до самолечение, защото е по-евтино. Препоръчително е при подобна рана да се обърнете за консултация към компетентно медицинско лице, което да прецени в коя фаза се намира раната, с каква дълбочина е, цвят и т.н., като едва тогава да назначи лечение.

Напоследък все повече се използват алтернативни на традиционните медикаменти мехлеми, които повлияват ефективно отворената и бавно зарастваща рана. А резултатите са по-бързи и успешни в сравнение със стандартните методи за лечение. Такъв продукт е билковото лечебно масло Терезиенойл. Натуралните съставки и специални есенции в маслото стимулират естествената способност на тялото да се възстановява и да се самолекува. Терезиенойл подпомага епителизацията на кожата, хидратира тъканите и действа антисептично. Има силен обезболяващ и успокояващ ефект още след първото нанасяне, бързо и доказано облекчава раната.

Поради широкото си приложение и изцяло натурален състав, Терезиенойл е верен и ефективен помощник и при изгаряния, контузии и травми. Използва се активно за лечение на кожни наранявания, отворени рани и белези.

Резултатите, свързани с подобрение, настъпват в рамките на 24 до 72 часа, а пълното изчистване на проблема зависи от тежестта и вътрешните причини за състоянието. Билковото масло е познато с необикновените си силни лечебни свойства още от епохата на Средновековието. Създадено по уникална древна рецепта от изцяло натурални мазнини и чисти билкови екстракти, от поколения наред до днес то утвърждава своето високо признание на лек с широко приложение и безотказно действие. Многобройните качества на продукта дават основание на Папския институт към Ватикана през 2009 г. да благослови в официално писмо Терезиенойл като „скъпоценен дар за човечеството“, който е помогнал на хиляди хора да се излекуват и възстановят.

България е третата страна в Европа след Австрия и Германия, в чиято аптечна мрежа може да бъде закупено лечебното масло Терезиенойл.

За чудодейния ефект на билковото масло Терезиенойл разказва 82-годишният Любомир Манев от Бургас, икономист по професия.

„Преди 3 години бях диагностициран с артериосклероза, което беше довело до стесняване на кръвоносните съдове и възпрепятстване нормалното кръвоснабдяване на ходилото на левия ми крак. Последваха две несполучливи операции за поставяне на байпас. И докато двама водещи хирурзи от Бургас се опитваха да спасят крака ми безрезултатно, се стигна до посиняване на пръстите. В крайна сметка в трета клиника извършиха трета поредна операция и постигнаха 70% кръвоснабдяване на крайника. Но тъй като беше невъзможно да се предотврати започващата гангрена на пръстите, се наложи ампутация на 1/3 от ходилото.

След което отново тръгнахме по мъките. Освен че беше нетърпимо болезнена, раната не можеше да зарасне. Изгубихме една година в търсене на методи и лекарствени средства за лечение, като през това време отворената рана варикозира. Попаднахме на едно много скъпо лекарство, което ни изпратиха чак от Австралия. Но беше изключително непосилно като разход. Пробвахме и няколко други мазила. По-късно разбрахме за новопоявило се на българския пазар масло с вълшебен ефект. Сестра Илияна Баръмова от хирургичното отделение в Бургаската болница ни разказа за него. Вече една година третирам мястото с Трезиенойл и бих го препоръчал на всички страдащи хора с трудно зарастващи рани.
Моята рана се повлия много добре още след първите няколко намазвания. И сега, година по-късно, е зараснала на 97%, остана една много тънка ивица от 3 мм. Дори не съм спазвал правилото на сутрин и вечер, т.нар. двуразово нанасяне. В началото намазвах раната веднъж на ден, а след това през един или два дена. Почти пред финала съм, очаквам до края на месеца да постигнем окончателното затваряне на раната. И съм много радостен от този факт“.

За повече информация посетете theresienoil.bg

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете