Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Кметът на Лесидрен: Заклевам се в децата си, подавал съм сигнали в полицията за гонките

Кметът на Лесидрен Борис Нешев призова за очна ставка с шефовете на КАТ. Причината – твърдението на Пътна полиция, че няма регистриран нито един сигнал от селото за незаконни състезания в региона, съобщава Дарик. Борис Нешев припомни, че се е обаждал няколко пъти до РПУ-Угърчин, а дори след един от сигналите има съставен протокол от органите на реда.

„Ако не съм се обаждал, защо дойдоха полицаите да ходим заедно да пишем актове. Капитан Стойнов беше с мен и още един катаджия, не знам как се казва момчето. Никога не лъжа и се заклевам в децата. Нека чуе цяла България, кметът на Лесидрен, Казвам се Борис Стоев Нешев”, каза той.

На твърденията на КАТ Пътна полиция, че няма регистрирано обаждане, той коментира: „Аз съм се обадил последния мач Литекс-Левски. Обадих се около 22.00 ч. Аз се обадих и казах, че свирят гуми. Аз живея на 350 м от центъра, нека да ги хваната на място. Обадих се на дежурния и той каза, че не могат сега да реагират, защото полицаите охраняват запалянковците на Левски и след това ще дойдат. Идвали са хората, но те то пиленето на гуми е 5-10 минути, после ги няма. Защо дойдоха после полицаите да им пишат актове, ако аз лъжа”.

Мачът, за който кметът Нешев споделя, се е провел на 25 юли, показва справка.

„На тази дата кметът на Лесидрен се е обадил на дежурния. Ако пишат журнали, там трябва да е записано. Ако имат доблестта да се срещнем заедно, направете една среща с началника. Този, който е бил дежурен, ако не го е записал, да има доблестта да каже обадил ли съм се или не. Ако никой не се обадил, защо са дошли”, запита кметът.

След инцидента, при който загинаха две деца, кметът заяви няколко пъти, че е сигнализирал в полицията за гонките, които се организират в селото. След това обаче от Пътна полиция излязоха със съобщение, че нямат регистрирани подобни сигнали.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете