Лола ди Мола гаси модни пожари

В разгара на лятото, когато и Венера - небесната управителка на хармонията и стила, е ретроградна, хвърлям бърз поглед върху стила на няколко популярни и не толкова известни, млади и не толкова, колкото им се иска, дами.

Михаела Филева

Младата и симпатична певица Михаела Филева, обявена за изпълнител на 2015-а, е в доста странен тоалет на концерта на БГ радио.

Като замисъл тоалетчето е идейно, но като изпълнение го определям за пълен провал. Структурираната горна част на роклята определено не е по мярка на младата дама и образува излишни гънки, като вместо сладострастно излъчване, остава лишена и от намек за сексапил и женственост.

Леопардовите кецки с изключително евтин вид абсолютно не се връзват с горната част на тоалета и тотално провалят цялостната визия.

Целта явно е била екстравагантен тоалет от контрастни елементи, но в това г-ца Филева все още няма опит. Затова пък момичето е талантливо, ще се научи! Нищо че наскоро бе обявено за „еднодневка” от една Кака в музикалния бизнес, която явно трудно преглъща чуждите успехи!

Тя, Каката, да си гледа тениските и скандалите, а Михаелчето - да пее, така ги виждам нещата!

Алекс и Влади

Други две млади изпълнителки, на които се спря погледът ми, са близначките Алекс и Влади при появата им на номинациите на БГ радио.

Интересни не само заради огледалното си присъствие, младите дами са напипали верния акцент върху екзотичната си визия. Силният цвят в горната част на тоалетите и яркото червило перфектно подхождат на нюансите на кожата и косите им. Категоричният етностил на бижутата и прическите перфектно работят за един издържан афростил. Експериментите в тази посока трябва да продължат и очаквам да ги видя в нов приятен клип с още по-смели тоалети!

Анн Джи

И на сцената излиза... Анн Джи.

Абсолютно вярна на кичозния си вкус, г-ца Джи не разочарова и малкото останали свои почитатели. Еластичната полудрешка в стила на евтината линия на Cavalli, обкичена с черни пискюли за разкош или може би като топла връзка с косматите недоразумения (някаква странна симбиоза от лапи-обувки-калцуни), в съчетание със златистите ръкавици с отрязани пръстета правят аутфита неповторим и не за гледане! Може би тоалетчето е част от собствената модна линия на госпожицата, че то и тя дава своя дан в процъфтяване на чалга модата у нас! Не е силна в модата Анчето, ако и да е световна шампионка по фитнес. Ама при такова тяло защо изобщо си слага някакви парцалки - да си Джи-тка голичка и на сцената, по-добре ще й се получи!

Дарина Павлова

С голички снимки ни зарадва и друга ветеранка от родния шоу-политически-крими елит, снимки като изкарани от модно списание.

Ето я г-жа Павлова по черен бански с елегантна кройка и задължителната бяла шапка тип федора, на борда на яхта, посреща вълните край бреговете на Сардиния. La dolce vita в чист вид!

На втората снимка в образа на бял лебед в италианска райска градина.

Изключително актуален аутфит, истински нагледен урок по летен плажен стил за 2015. Налице са всички задължителни елементи от визията за това лято - бяла дантелена мини рокля, високо позиционирано небрежно кокче и кръгли слънчеви очила: г-жа Мулти демонстрира аутфит откутюр. Не знаем как се е докарала така - с глад, диети или с баница - както тя твърди, но е готова за конкурс за красота!

Мисис Колумбия

Споменавайки конкурси и жени на възраст, веднага да ви съобщя - истинска колумбийска мисис ни бе на гости. Малка Девениш - Мисис Колумбия за 2010 година - присъства на откриване на поредния лъскав магазин и подкрепи поредната кауза на група силиконови мозъци.

Голямо чудене бе обхванало аудиторията. Бюстието на люляковолилавата феерия било с не знам колко си инкрустирани блестящи камъчета, които явно са видели доста зор да удържат природните или не точно природни дадености на колумбийката.

Резултатът от сътрудничеството между роклята и жената е много приятен, както се вижда и на фотото. Красив модел и нежно съчетание между полупрозрачен воал и интересно решен в телесната гама долен слой на роклята. Стоп! Употребих термина телесен цвят, който наскоро бе определен като расистки - след малко отивам да си посипя главата с пепел!

Биляна Гавазова

Говорейки за рокли и трудности в обличането им, такива определено изпитва наскоро родилата Биляна Гавазова, неразпознаваема в този прекалено неглижиран тоалет. Новинарката явно не бърза да възстановява снага след раждането на малкия Александър в края на май.

Неподходящата за фигурата й в този момент рокля и неуместният като съчетание и стил избор на обувки умело крият самоличността на красивото лице на БТВ новините. Оставам с надеждата, че в скоро време младата майка, явно напълно отдадена на грижите около наследника, ще възстанови добрия си стил на обличане и ще подбере подходящи за новата си фигура одежди!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини