Изписаха малкия Еци днес следобед от болницата

Малкият Христо, който беше пребит от "гледачите" си, е бил изписан днес следобед от болницата. Това съобщи приятелка на Невена Велинска във фейсбук групата "Защитете цигуларката и Христо".

"Изписаха Еци и Невена от болницата днес следобед. Занапред им трябват сила и вяра да продължат да се борят със спомена, последствията, болката. Но най-лошото, вярваме, е зад гърба им. Така, както вярваме в доброто. Спокойна вечер за тях. И за вас, мили приятели", написа най-близката приятелка на Невена - Павлета Кирова.

Преди седмица отново тя съобщи, че малкия Христо се възстановява успешно: "Детето се възстановява постепенно. С него работят специалисти, които наистина са много сърдечни и приветливи. Поклон пред труда и всеотдайността им! Еци иска само да се гушка, смее се много сладко в шепичка. Много бихме искали да споделяме по-често с вас, но - както се казва - медиите не спят, а това само вреди. Просто още е много слабичък, уморява се бързо, но лекарите възлагат много надежди на духа и организма му, защото той е силно детенце. Благодарение и на вас:)

Публикуваме отново сметката на Невена и детето:

Уникредит Булбанк

банков код: UNCRBGSF

банкова сметка: BG18UNCR70004522357608

в лева

Невена Иванова Велинска

paypal.com

[email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини