Японски боксьор нахлу в офиса на адвокат, отряза му достойнството и го хвърли в тоалетната

Японската полиция е арестувала мъж, обвинен в това, че е нахлул в офиса на адвокат и му е отрязал мъжкото достойнство с градински ножици, след което изхвърлил половия орган в тоалетната чиния и пуснал водата. Местните медии съобщават, че 24-годишният боксьор Ики Косдукай от Токио може да е извършил ужасяващия акт, за да си отмъсти на 42-годишния мъж, който имал романтична връзка с жена му.

От полицията съобщават, че Кодукай, който бил арестуван почти веднага след атаката, е ударил няколко пъти адвоката, след което му свалил гащите и му отрязал гениталиите с ножици, пише DailyMail.

По информация на The Japan Today, атаката е извършена в четвъртък сутринта. След ареста си, когато бил попитан от следователите, какво е направил с отрязания пенис, Кодукай казал, че го е пуснал в тоалетната чиния и е пуснал водата.

Адвокатът, чието име не се съобщава, в момента е в болница. Информация за състоянието му не се съобщава. Свидетели твърдят, че въпреки огромната кръвозагуба, животът му не е бил в опасност.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят