Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Чавдар Златев е новият Член на УС на Fibank

Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

Община Елена получи дарение от Швейцария за доброволното формирование

Таня Андреева: Скандалите в здравеопазването между министрите и управителите на НЗОК са по-скоро традиция, отколкото изключение

Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Лавров заяви, че ситуацията в Африн може да се реши чрез пряк диалог между Дамаск и Анкара

Спасителите на Преслав с екипировка от Швейцария

Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Григор дал 14 проби миналата година

Руски топбанкери загинаха в катастрофа с хеликоптер Ми-8

Петима души са загинали, а 10 са успели да се спасят при катастрофа с хеликоптер Ми-8, станала в Охотско море, в Хабаровския край. По предварителни данни на борда на машината е имало 15 души, сред които трима екипаж. Група топмениджъри на руската външнотърговска банка “ВТБ лизинг” е летяла за Шантарските острови за почивка, съобщава ТАСС, позовавайки се на следствени органи от района.

На борда на хеликоптера са били: Анатолий Воронецкий, зам.-генерален директор на АО “ВТБ-лизинг”, Надежда Фоменко, зам.-генерален директор и генералният директор на банката Андрей Конопльов

“В хеликоптера за Шантарските острови е летяла група о топмениджъри на “ВТБ лизинг”, която била придружена от хабаровския пътешественик, изследовател и художник Игор Олховский”, разказва източник на агенцията. Според него причина за трагедията с хеликоптера е лошата видимост поради гъстата мъгла, разпростряла се над Охотско море.

Според Lifenews.ru успелите да се спасят скочили във водата и доплували до един от островите, а загиналите не останали в хеликоптера.

Командирът на машината, който също е сред оцелелите, се е успял да съобщи за катастрофата в 20,29 ч. местно време. Той е заявил, че оцелелите са успели да си направят бивак на един от островите. Връзката с хеликоптера била изгубена към 10,20 ч.

От “Росавиация” съобщават, че спасително-издирвателните мероприятия засега не могат да бъдат осъществени заради гъстата мъгла в района. Вероятно оцелелите ще бъдат отведени от острова по вода.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете