Плашат с бой инспекторки, актували заведение

Унищожиха над 25 млн. контрабандни цигари и над 1,5 тона тютюн

МВнР: Към момента няма данни за пострадали българи при жп катастрофата в Турция

Президентът Радев: Има сериозни проблеми в изборния процес

Страсбургският терорист отмъщавал за „падналите в Сирия ислямски братя“

Жертвите на влаковата катастрофа в Турция станаха 9, включително трима машинисти

Гръцките земеделци загряват тракторите за Коледа

Продажбата на електронни винетки започва от понеделник

Заловиха ученичка, надраскала колата на учителка с обиди Изписала с пирон „боклук“ и „френга“

Александър Ваклин: Изтеклите разговори отразяват случилото се през април

73-годишен санданчанин преряза вените си,бил болен от рак

Бившият гл. счетоводител на Баневи в „Полимери”: Пари за заплати на работниците не са отивали за лични нужди на семейството

Две убийства за една нощ в Атина

Ирландският посланик Майкъл Форбс посети Банско

Николай Банев: Разследването е като селска вечеринка Невъзможно било в международна банка да бъдат вкарани изпрани 600 млн. евро

НАП засече 50 рискови обекта по морето, които отчитат нереално ниски обороти

При проверки по Северното Черноморие са установени 4-ма търговци, които са издавали билети вместо бележки от касов апарат, който има връзка с НАП. На нарушителите са съставени актове, като глобата може да достигне до 10 000 лева. Това съобщиха от териториалната данъчна дирекция във Варна

В момента данъчните извършват масово проверки, за да установят дали търговци и институции, които издават билети, имат регистрирани в НАП касови апарати, с каквито трябва да отчитат продажбите си след 20 юли. От началото на юли до момента са извършени 89 инспекции на плажове и търговски обекти около тях.

Съставени са 48 акта за административни нарушения, най-често за неиздаване на касови бележки. Междувременно текат и проверки на обменните бюра, които се извършват съвместно със служители на Комисия за защита на потребителите.

От НАП-Варна уточняват, че наблюдават дистанционно 50 рискови обекта по морето, които отчитат нереално ниски обороти на фискалните си устройства. Предстои те да бъдат посетени от служители на приходната агенция. При проверки по Северното Черноморие са установени 4-ма търговци, които са издавали билети вместо бележки от касов апарат, който има връзка с НАП.

На нарушителите са съставени актове, като глобата може да достигне до 10 000 лева. Това съобщиха от териториалната данъчна дирекция във Варна.

В момента данъчните извършват масово проверки, за да установят дали търговци и институции, които издават билети, имат регистрирани в НАП касови апарати, с каквито трябва да отчитат продажбите си след 20 юли.

От началото на юли до момента са извършени 89 инспекции на плажове и търговски обекти около тях.

Съставени са 48 акта за административни нарушения, най-често за неиздаване на касови бележки. Междувременно текат и проверки на обменните бюра, които се извършват съвместно със служители на Комисия за защита на потребителите.

От НАП-Варна уточняват, че наблюдават дистанционно 50 рискови обекта по морето, които отчитат нереално ниски обороти на фискалните си устройства. Предстои те да бъдат посетени от служители на приходната агенция.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.