Седем мъже и седем жени влизат в "Биг Брадър" (видео)

Седем мъже и седем жени ще влязат в къщата на "Биг Брадър" за новия сезон на риалитито, което стартира в понеделник от 20 часа по Нова тв.

Всички дами са изключително красиви и се очаква да приковат мъжкото внимание пред телевизорите. Една от тях е майка на 5 деца, няколко от другите пък имат корекции по тялото си, разказаха продуцентите на предаването и водещият Ники Кънчев на брифинг днес. Очаква се хит в Къщата да бъде интелигентна и красива ромка с висше образование. Нейната житейска история е като от приказките - произхожда от бедно семейство, но в нея се влюбил богат чужденец, който я извадил от мизерията и се грижи за нея като за принцеса.

Седмината кавалери в Къщата до един са успели в професията и живота. Те са заможни, занимават се със собствен бизнес и имат високо самочувствие.

Самото място, на което ще се развива най-горещото реалити, също е изключително любопитно. Къщата на "Биг брадър" е изградена изцяло в синхрон със селския бит. Всичко в нея е 100% натурално и от естествени материали. Участниците няма да разполагат с топла вода, ще гледат кокошки, ще готвят храната си с дърва в огнището. Водата няма да може да се пие, освен ако преди това не бъде преварена.

Част от участниците ще спят в спалнята на къщата, но още пет от тях ще изкарат нощта на легла на открито, като за тях ще има тоалетна и баня в двора.

Очаквайте още подробности за старта на риалитито!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл