Внучката на Морган Фрийман убита от гаджето си, крещял: „Излезте дяволи!”

Доведената внучка на американския актьор Морган Фрийман е била убита с нож на улица в Манхатън, Ню Йорк.

Пристигналите след подаден на 911 сигнал полицаи заварили мъж на мястото на престъплението, който крещял „Излезте дяволи!”. Той е арестуван, а според близки на починалата Идина Хайнс, става дума за приятеля й, с когото тя живеела.

Според "Дейли мейл" гаджето на доведената внучка на Морган Фрийман я е убило при опит за екзорсизъм.

Свидетелят Брайдън Тарафа (28) бил в дома си, когато чул химна "Исус Христос се роди". "Чух как мъж крещи "Исус Христос се роди". Звучеше маниакално. И чух жена да крещи малко след това", разказва Тарафа. Когато полицията пристигнала след сигнала му, открила 33-годишната внучка на Фрийман с многобройни прорезни рани на тротоара пред жилищната сграда в Ню Йорк. Това се е случило около 3 сутринта. 65-годишният съсед Джордж Худаско твърди, че е видял атаката с ножа и през цялото време нападателят крещял: "Излезте, демони, аз ви прогонвам!"

Гаджето на Е?Дена Хайнс е бил видян от пристигналите полицаи да стои надвесен над тялото й, продължавал да крещи. Бил е арестуван без проблеми и в момента е под охрана в психиатрична клиника. Според свидетели, той продължавал да мушка вече безжизненото й тяло до момента, в който дошли полицаите

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят