Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Чавдар Златев е новият член на УС на Fibank

Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

Община Елена получи дарение от Швейцария за доброволното формирование

Таня Андреева: Скандалите в здравеопазването между министрите и управителите на НЗОК са по-скоро традиция, отколкото изключение

Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Лавров заяви, че ситуацията в Африн може да се реши чрез пряк диалог между Дамаск и Анкара

Спасителите на Преслав с екипировка от Швейцария

Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Григор дал 14 проби миналата година

Кола се запали край манастир

Лек автомобил “Субару” с газова уредба се е запалил в неделя край Преображенския манастир на около 5 км от Велико Търново. Инцидентът възникнал на главния път Свиленград-Русе край светата обител. Около 16 часа бил подаден сигнал на тел.112 за горящото возило. На място пристигнала пожарна с трима огнеборци, които потушили пламъците. Унищожен е единствено диференциала на колата, а причината за пожара е техническа неизправност.

Общо девет пожара на сухи треви и храсти са гасали на 16 август огнеборците от Велико Търново. Запалената растителност е била в землищата на селата Пчелище, Леденик, Велчево, Паскалавец, Долна Липница, Сухиндол. В село Ресен са бошували два пожара. До един инцидентите са причинени от небрежно боравене с открит огън.
В неделния ден служителите на Районната пожарна служба са участвали още в ликвидирането на пожар в пластмасов контейнер за смет в старата столица и запалили се отпадъци на тераса в апартамент на ул. “Бяла Бона” в квартал “Чолаковци” в областния град. И при тези пожари огънят тръгнал заради проявено невнимание.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете