След побой от сводника си петричанка, принуждавана да проституира, подаде жалба в прокуратурата

Цялото семейство на млада жена, която е била насилствено склонявана да проституира в района на Петрич и в Гърция, днес подаде жалба в Районна прокуратура. Малвина едва ходеше, подкрепяна от близките й, след нанесен жесток побой от сводника й Исуф, съобщи struma.com.

Всъщност момичето, което е на видима възраст не повече от 30 години, е била обявена за общонационално издирване от семейството си преди години.

Намерена е от близките й в гръцки село зад планината Беласица, да упражнява най-древната професия. Така, след телефонно обаждане от непознат до родителите и в Петрич, тя е открита и доведена отново в южния град.

В града обаче Малвина отсяда при Исуф, неин приятел от старата махала на ромите в Петрич. Идилията между двамата приключва, след като той я пуска да извършва сексуални услуги на клиенти от района на Петрич и на гастролиращи гърци срещу заплащане.

Това продължило няколко години, без знанието на родителите й. Едва, след вчерашния здрав бой от сводника и цялата схема се разплете в жалбата и последва жалба до Районна прокуратура. Видимо момичето бе много зле, едва ходеше, придружено от майка си, а зад нея баща и и брат и сипеха жупел и огън към сводника Йсуф. В жалбата си семейството искат ограничаване на достъпа до момичето от Исуф на разстояние от 100 м, да не я безпокои.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право