Морският бранш скочи срещу обществена поръчка за спасителни кораби

„Антикорупция“ поиска отнемане на имущество за 2,3 млн. лева от Трайчо Трайков

Училището в Черноморец опасно за децата Омбудсманът на Бургас: Има нужда от спешен ремонт

Поставянето къщичките за Коледно-новогодишния базар в Благоевград

Русия призова САЩ да прекратят „окупацията“ на зоната около бежанския лагер Рукбан в Южна Сирия

Условна присъда за пиян ученик, убил кмет на пътя

Над 6000 бебета у нас се раждат преждевременно 91 новородени са минали за 11 месеца през отделението по Неонатология към болницата в Търново, спасено е бебе с тегло 900 грама

Льов: Младите имат голям потенциал

330 лв. за коледни подаръци ще заделят любителите на онлайн шопинга Най-често даряваме дрехи и козметика

Сбогуването с Краля

Кметът на София отиде на работа с градския транспорт

Мъри: България все още е затворена страница

Варна с награди за дигитално училище, спорт и младежки политики

Задържаха 11 нелегални чужденци в гората край Елин Пелин

Прокуратурата поиска арест за грабител

След побой от сводника си петричанка, принуждавана да проституира, подаде жалба в прокуратурата

Цялото семейство на млада жена, която е била насилствено склонявана да проституира в района на Петрич и в Гърция, днес подаде жалба в Районна прокуратура. Малвина едва ходеше, подкрепяна от близките й, след нанесен жесток побой от сводника й Исуф, съобщи struma.com.

Всъщност момичето, което е на видима възраст не повече от 30 години, е била обявена за общонационално издирване от семейството си преди години.

Намерена е от близките й в гръцки село зад планината Беласица, да упражнява най-древната професия. Така, след телефонно обаждане от непознат до родителите и в Петрич, тя е открита и доведена отново в южния град.

В града обаче Малвина отсяда при Исуф, неин приятел от старата махала на ромите в Петрич. Идилията между двамата приключва, след като той я пуска да извършва сексуални услуги на клиенти от района на Петрич и на гастролиращи гърци срещу заплащане.

Това продължило няколко години, без знанието на родителите й. Едва, след вчерашния здрав бой от сводника и цялата схема се разплете в жалбата и последва жалба до Районна прокуратура. Видимо момичето бе много зле, едва ходеше, придружено от майка си, а зад нея баща и и брат и сипеха жупел и огън към сводника Йсуф. В жалбата си семейството искат ограничаване на достъпа до момичето от Исуф на разстояние от 100 м, да не я безпокои.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.