Спортно-възстановителни програми от клуб по водна аеробика „Мария Шпицер“

Клуб по водна аеробика „Мария Шпицер“ организира специално за вас спортно-възстановителни програми, които включват:

• водна аеробика;

• здравословен и балансиран хранителен режим – предварително изготвен;

• антицелулитни процедури;

• походи и масажи.

А за децата – освен спорт под формата на забавни игри, сме приготвили и много изненади, както и занимания с насоченост към развиване на творчеството.

Това е начин да релаксирате от стресиращата градска среда чрез съчетанието между спорт, рационално хранене и планина.

На спортно-възстановителните програми ще срещнете хора, които са изцяло позитивно настроени и с една обща цел – да се заредят с положителни емоции, да загърбят стреса, да се научат да се хранят природосъобразно и здравословно, да спортуват редовно.

Всички дейности по време на престоя ви в комплекс „Реденка“ са предварително планирани. От времето ви за хранене, през времето ви за спорт, до времето ви за апаратно моделиране на тялото. Между тези основни моменти се организират походи, време за релакс, време за намиране на нови приятели – любители на водната аеробика, любители на активния начин на живот.

Защото един организъм е здрав, когато му се дава достатъчно движение и достатъчно качествена и пълноценна храна.

Елате и се убедете в ефективността на нашите програми – не само на физическо, но и на духовно ниво. Влезте във форма и научете как да запазите постиженията си. Свалете излишни килограми под форма на мазнини и ненужно количество задържана вода. Свалете излишния стрес. За сметка на това качете добър тонус, енергично настроение и самочувствие!

Водна аеробика (аква аеробика) е вид аеробика, която се изпълнява в басейн с дълбочина от 1 м нагоре (може да се играе както със стъпване на дъното, така и в дълбок басейн). Представлява комплекс от упражнения, подходящи за всяка възраст и съобразени с индивидуално спортно ниво.

Водната аеробика съчетава фитнес, пилатес, бойни изкуства, джогинг, плуване, каланетика. Тренировката е с продължителност от 60 мин и включва: загрявка, същинска аеробна част, в която се редуват периоди на вдигане и намаляване на пулса (интервално кардио), стречинг – разтягане за отпускане на мускулатурата. Със специални уреди се натоварват всички мускулни групи, като вероятността от получаване на травми е сведена до нула.

Предимства на водната аеробика:
• не натоварва ставите-80% от теглото на индивида се поема от водата
• укрепва сърцето и увеличава притока на кислород към мускулите
• съпротивлението на водата тонизира мускулите и те извършват по-голяма работа
• добър начин да се свалят излишните килограми,да се стегне и извае фигурата
• подходяща за хора с травми, болки в кръста, дископатии, дискови хернии, разширени вени, слаба мускулатура, застоявания
• една от разновидностите на водната аеробика – водна гимнастика за бременни – е чудесен начин за бъдещата майка да се тонизира и да подпомогне състоянието си по време на бременността (след консултация с личен лекар)

www.vodna-aerobika.com

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве