Тантричен секс в Къщата на “Биг брадър” - вижте кои са участниците

Сексът в Къщата на “Биг брадър” този сезон вероятно няма да е мираж, а на всичкото отгоре може да бъде и тантричен.

Причината е, че тази вечер там влезе 36-годишна дама, последователка на този вид интимни преживявания.

Преди години стана ясно, че певецът Стинг и съпругата му, които са привърженици на източните философии, практикуват именно тантричен секс. По-късно обаче слухът, че сексмаратоните им продължавали осем часа, беше развенчан от тяхната дъщеря.

Продуцентите на шоуто със сигурност разчитат на свалки и се надяват и на по-горещи сцени, защото всички участници, които влязоха в Къщата, са млади. Дамите са красиви, като сред тях има и еротичен модел, а по-голямата част от мъжете се определят като купонджии и много желани от другия пол. Очаква се да има и мъжки скандали, защото повечето господа са заявили, че именно те ще бъдат лидерите в Къщата. Сред брадърките е и изцяло татуирана българка, която живее в Швейцария и която е гадже на един от предишните брадъри - ръгбиста Борислав.

Във вторник вечерта в Къщата ще влезе още една порция съквартиранти.

Ето и първите съквартиранти:

Екатерина Балабанова

Екатерина Балабанова е на 28 г. Прави гривни и гердани от камъни. Казва, че живее така, както иска.

Кристиян Стойков

Кристиян Стойков е на 21 г., от село Жернов. Той е модел, бивш попфолк певец. Мисли се за съвършен. За себе си казва, че е нимфоман. Твърди, че е спал с много известни личности като Валери Божинов и Ники Китаеца.

Пламен Богданов

Пламен Богданов е на 22 г., от Пазарджик. Играл е футбол на професионално ниво. Сега е фитнес маниак. Харесва красивите българки.

Анита Болярова

Анита Болярова е на 36 г., от Плевен. Тя е мениджър със собствен козметичен салон. Признава, че има корекции по тялото си.

Цветелин Николов

Цветелин Николов е на 38 г. Има частен строителен бизнес. Казва, че е финансово осигурен. Твърди, че е много желан от жените.

Никита Джонсън

Никита Джонсън е на 38 г. От 20 г. тя живее в Швеция. Цялата е в татуси, има свое студио за татуировки. Гадже е на Борислав - ръгбиста от “Биг Брадър 3”.

Пламен Димитров

Пламен Димитров е на 25 г. и е от София. Работи като барман. Отгледали са го баба му и дядо му, дори има татуировки с ликовете им.

Кирил Симеонов

Кирил Симеонов е на 30 г., от Варна. Той е завършил в САЩ бакалавърската си степен, а в Европа - магистърската. Занимава се с търговия на акции на фондовата борса в Ню Йорк.

Силвия Юрукова

Силвия Юрукова е на 26 г., от Габрово. От 16-годишна работи като модел. От 2007 г. е еротичен модел, снима се топлес.

Борис Братухчев

Борис Братухчев е на 34 г., от Бургас, живее в Плевен. Винаги е бил на ръководни позиции и иска да заеме такава и в къщата. Твърди, че е прочел повече книги от средностатистическия българин.Семеен.

Ирена Петрова

Ирена Петрова е на 30 г., родена е в Луковит. Тя е от ромски произход. Има син от първия си брак. Сега има гадже англичанин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес