Цветан Цветанов в Ямбол: Резултатите от работата на кмета Георги Славов са видими

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов представи днес на пресконференция кандидатите на ГЕРБ за кметове на общини в Ямболска област, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Областният председател на партията и настоящ кмет Георги Славов е кандидатът на ГЕРБ за трети мандат в Ямбол. Той бе определен от Цветанов като изключително добър кмет, който работи по много европейски проекти, а Ямбол вече е благоустроен град и привлекателно място за живот. „Убеден съм, че Георги Славов ще бъде кмет отново и ще продължи започнатото, защото той има капацитет и резултатите от работата му са видими“, посочи председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ.

Цветан Цветанов даде висока оценка и на кмета на Елхово Петър Киров, определяйки го като инициативен и с реални политики за хората в общината. Според Цветанов Елхово днес изглежда по съвсем различен начин, благодарение на двата поредни успешни мандата на Петър Киров.

За кметското място в община Тунджа ГЕРБ издига д-р Панайот Диманов, изпълнителен директор на МБАЛ „Св. Пантелеймон” – Ямбол. Дългогодишният му опит като общопрактикуващ лекар, шеф на областната болница и два мандата председател на лекарския съюз в региона, обуславя неговата широка популярност и авторитет сред хората в областта.

В община Стралджа ПП ГЕРБ издига кандидатурата на Росица Стоева, човек със сериозен административен опит, както изтъкна при представянето й Цветан Цветанов. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Болярово е Съба Недева. Зам.-председателят на партията Цветан Цветанов изрази увереността си, че с нейната кандидатура ГЕРБ ще постигне много добри резултати в пограничната община.

„На тези избори ГЕРБ ще се бори за десета поредна победа“, категоричен бе Цветан Цветанов. Цветанов отново потвърди, че ГЕРБ ще води позитивна кампания, лице в лице с хората.

  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини