Блъснаха дъщерята на полицай със скутер в центъра на Враца

Дете е било блъснато на централния булевард „Демокрация“ във Враца, съобщи tribali.info.

Момиченце на около 7-8 годинки внезапно е изскочило между паркираните коли по алеята към стадиона и е било блъснато от скутер. Моторът е управляван от 16-годишния Алекс, който се е возил заедно със свой приятел.

И двете момчета са били с каски, но полицията установи, че Алекс няма книжка за правоуправление. Таксиметрови шофьори, които стоят от другата страна на пътя, разказаха, че скутера се е движел бавно, но въпреки това не е успал да спре и е блъснал детето.

Пристигналата линейка е закарала момиченцето в спешния център за обстоен преглед, но според свидетели тя се е отървала само с охлузни рани. Съседи на пострадалото дете твърдят, че тя е дъщеря на полицай. Вероятно това бе и причината местопроизшествието да почернее от БОП-аджии, без наоколо да има криминален повод за това.

На мястото на катастрофата има и достатъчно униформени полицаи, които са отцепили цялата улица още от светофарите на „Космос“. Пред следващия поне един час колите ще трябва да минават по заобиколен маршрут до района на стадиона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони