Деси Банова: Бабите са лошите ченгета, дъщеря ми слуша тях

"Прогнозата е точна до 5 дни напред. Това обяснявам непрекъснато и на приятели, които все ми звънят да питат кога какво ще е времето - казва в интервюто си за вестник "Всичко за семейството" водещата на времето по "Нова" Деси Банова. - Колегите - и те, а уж са наясно. Планират снимки на открито и очакват да им осигуря хубаво време. Или просто питат кога да си измият колата. Стига се дотам, че и като изляза отпуска, следя прогнозата, за да съм в час за поредното обаждане." Чаровната водеща и собственичка на сватбена агенция повдига завесата и към личния си живот: "Станах майка абсолютно осъзнато. От пет години бяхме заедно с бащата на Йоанна. Тя ми даде толкова много - да ме гушне, да се засмее, с нищо не може да се сравни чувството. Върнах се на 3-ия месец на работа, още кърмех, замразявах кърма, но издържах до 8-ия й месец. Защото бях убедена, че е полезно за детето." Какво още споделя тя за своите професионални и житейски планове, ще разберете от новия брой на "Всичко за семейството".

В новия брой ще откриете още забавната класация топ 5 на най-дългите бракове на известните. Ще научите и историята на писателката Ана Ю и нейния дебютен роман, кой се крие зад псевдонима и каква е връзката й с Евгений Дайнов. Ще прочете за най-добрия Фалстаф на световната оперна сцена, който е българинът Кирил Манолов и как преди време е щял да съсипе музикалната си кариера, защото не обичал да учи нотите.

Почитателите на приложната психология ще открият в новия брой на вестника забавно, но и поучително четиво как по несъзнателните рисунки може да прочетем характера и състоянието на човека насреща, а също и съвети как да избираме партньор според кръвната група и доколко тази теория почива на научни основания.

От Наръчник за родители ще разберете защо е излишно е да натяквате на младежа, че губи часове в социалните мрежи, както и че не бива да се притеснявате, че там се излага на какви ли не опасности.

Ще откриете и модни съвети за настъпващата есен, която на модния подиум дефилира в лилаво, а също и кулинария, обзавеждане, нови книги, препоръки за здраве, красота и добра форма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл