Диктатура и скандали в къщата на Big Brother

Моделът Кристиян успя да опъне нервите на всички съквартиранти още от първия ден

Само ден след като съквартирантите прекрачиха прага на Къщата, тя се разтресе от скандали. Кристиян успя да разбуни духовете и да докара някои от мъжете до предела на търпението им. Властта, която най-младият обитател получи от Big Brother, само усложни нещата за останалите 12 участници и много скоро всички се обърнаха срещу диктата му.

В дейли епизода тази вечер, зрителите на Big Brother ще видят острите реакции на участниците и безмилостната диктатура на Кристиян. Младежът ще вземе най-ценното нещо в Къщата - водата, цигарите и ще намали храната, а потърпевшите съквартиранти се възроптаят срещу неговите решения. Това ще доведе до поредица от скандали. За всеобща почуда, остри критики към Биг Боса ще отправи и най-спокойният човек в Къщата - Анита. Какво ще накара дори дзен дамата да избухне, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова. 

В живото предаване снощи, прагът на Къщата прекрачиха две силни дами - Николина и Аделина. Веднага след това, Биг Боса на Къщата имаше право да номинира еднолично двама съквартиранти. Той избра Братухчев и Кирил. Решението му разстрои и ядоса двамата мачовци, а довечера ще видим острите им реакции и коментарите на Кристиян.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес