ФАНТАСТИКО открива два нови супермаркета до края на годината

Общият брой на обектите достигна 38

Създадена преди 24 години – през 1991г. търговска верига «Фантастико» е сред водещите компании за продажба на бързооборотни стоки, която притежава търговски обекти – супермаркети под едноименната марка, в гр.София и гр.Кюстендил и в която работят над 2800 служители. Веригата предстои да открие нов супермаркет като така общият брой на обектите й ще стане 37, а до края на годината - 38. Новият магазин, който беше проект на зелено, се намира в гр.София – ж.к.„Младост-4“, ул.«д-р Атанас Москов» №15 в непосредствена близост до Бизнес парк София и Околовръстен път. Строителството на обекта беше поверено на фирма «Балканстрой» АД, като общата инвестиция в него ще надхвърли 12 млн. лв., а с отварянето му ще бъдат открити над 115 нови работни места.

Супермаркетът ще отвори врати на 20 август 2015г., като заема площ от 4190 кв.м. и разполага с подземен паркинг за своите клиенти. Работното му време ще бъде от 7,30 ч до 24,00 ч, без почивен ден. И тук Веригата залага на познатата открояваща я модерна визия, търговско оборудване от водещи марки, богат асортимент от стоки, пресни плодове и зелунчуци, специално разработен сектор за био и диетични продукти, уютен козметичен сектор, на място приготвено суши, прясна охладена риба, различни видове прясно изцедени сокове и с най-голям акцент и фокус върху кулинарния щанд за готвени ястия, скара и прясно изпечен хляб, закуски и сандвичи. В обекта ще има още офиси за сключване на застраховки, за плащане на битови сметки и пункт за химическо чистене.

Комуникативното разположение на обекта и удобното работно време от 7,30 до 24,00ч. го правят изключително подходящ за ежедневните покупки на работещите и живущите в района.

При изграждането на супермаркета, районът и прилежащите площи са облагороден и озеленени, засадени са дървета и растения, инвестицията, за които надхвърля 50 000 лв.

През месец декември тази година «Фантастико» ще отвори още един супермаркет в кв.«Овча купел», на ул.«Любляна». Той ще се разпростира на площ от 4930 кв.м. и в момента тече усилено строителство.

Търговската верига стартира и онлайн продажби чрез платформата www.ebag.bg. Мисията на онлайн магазина е да подобри начина на живот на своите клиенти, като им спести много време и усилия, и предложи голямо продуктово разнообразие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини