Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев: Отново ще направим силен отбор

Лудогорец отново ще направи силен отбор, който да спечели шампионата. Това заяви собственикът на шампионите Кирил Домусчиев в ексклузивно интервю за Канал 3, в което коментира и актуалните футболни теми.

"Лично аз съм водил преговорите с новите футболисти и техните клубове. Взехме много качествени играчи, сега е време да направим силен отбор", каза още Домусчиев.

Ръководството на Лудогорец планира разширяване на тренировъчната база на клуба. Както е известно, школата на "орлите" спечели две титли при юношите тази година – при U21 и U15.

Кирил Домусчиев разкри, че треньорът Бруно Рибейро все още не е освободен от клуба, независимо че не се явява на тренировки и дори не е в града.

"Резултатите на Рибейро не удовлетворяват ръководството на клуба. Търсим споразумение с него за прекратяване на договора му", заяви собственикът на Лудогорец.

Новите треньори в клуба Едуард Ераносян и Радослав Здравков са назначени по предложение на спортния директор Методи Томанов.

"Нападките срещу Лудогорец целят да се създаде напрежение в клуба. Някои журналисти искат да очернят Ангел Петричев и Методи Томанов. Двамата са дали много на Лудогорец и аз ще разчитам на тях и в бъдеще", категоричен бе Кирил Домусчиев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт