Fibank награди Сани Жекова

Задържаха психично болен мъж, убил баща си

Късметлия падна пред влак, счупи само крак

Фандъкова: Правителството отпусна 151 млн. лева за реконструкция на централната градска част

Швейцария дари противопожарен автомобил на община Кресна

Бойко Борисов: Столична община да помисли да направи скъпа зона в центъра Който иска да се разхожда с колата из града, да плаща повече, каза премиерът

Полицаи спряха от продажба 350 кг захарни и шоколадови изделия с изтекъл срок на годност

Георги Икономов: Името Банско е разпознаваемо в Бурса и е предпочитана туристическа дестинация

Президентът Радев наложи вето на Закона за КТБ

Ферари има два рождени дни Ако беше жив, Енцо щеше да навърши 120 г.

Цветан Цветанов: Жаблянов се държа все едно е номиниран за председател на БСП

Корнелия Нинова: Искането за оставка на Валери Жаблянов е противоконституционно

110 депутати решиха оставката на Валери Жаблянов

Съдът отложи първото заседание по делото срещу Владо Плацентата

Арестуваха двама, ограбили казино и бензиностанция с пластмасов пистолет

Матей Казийски: Националният ми липсва, но няма да се връщам

Голямата звезда на българския волейбол Матей Казийски даде ясно да се разбере, че националният отбор му липсва, но засега не е променил мнението си и няма да се връща. И това негово решение не се е повлияло дори от факта, че страната ни е домакин, заедно с Италия, на предстоящото европейско първенство през октомври.

Той сподели, че през зимата е имал разговори със селекционера Пламен Константинов и генералния секретар Станислав Николов, на които завръщането му се е обсъждало, но е останал разочарован, защото се е появило съвсем различно нещо в медиите.

“От една страна, липсва ми да играя за националния отбор. Но от друга, минаха няколко години и посвикнах да бъда встрани от националния отбор и да гледам мачовете по телевизията”, заяви Казийски за dnevnik.bg.

“За мен беше важно да има разговор и да видим докъде ще стигнем. След това обявих, че националният отбор вече е затворена страница за мен. Много е трудно изведнъж да променя мнението си и в даден момент да кажа: “От утре се връщам в националния отбор”. Това няма да се случи.”

“За момента нищо не се е променило и нямам намерение да се връщам. Притеснителното е, че всяка година се пише, че ще има разговори и статиите са в един позитивен стил, сякаш съм казал “Да”, което не е вярно”.

Посрещачът твърди, че е мечтаел да постигне големи успехи с националния отбор, но е направил тази жертва, за да запази принципите си.

“За мен беше жертва на нещо, което доста държах да направя. С клубните си отбори винаги съм постигал високи резултати – спечелил съм различни купи, различни първенства. За съжаление, с националния отбор никога не успях да го направя.”

“Имахме много добри класирания, но добро класиране не е като да спечелиш нещо. За мен това винаги е било огромна цел и мечта. Отказвайки се от националния отбор, очевидно се отказах и от тази си мечта.”

“Когато всички тези неща станаха, принципите ми не ми позволиха да продължа. Имаше много неща, с които бях несъгласен. Затова взех това решение”, сподели още Казийски.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете