Доналд Тръмп с мярка срещу модифицираните пушки

ГЕРБ посочи 3 аргумента за оставката на Жаблянов

ДПС не участва в дебатите за исканата оставка на Жаблянов

Петър Москов: Натискът на здравния министър върху другите структури от системата не може да се счита за проблем

България ще бъде домакин на съвместен бизнес форум с организацията за външна търговия на Япония

КЗП съди девет фирми за бързи кредити

Социалните ще търсят други роднини или приемно семейство на близнаците от Пловдив

Председателят на Държавната комисия по стокови борси и тържища: Не очаквам цените да се повишат спекулативно около Великден

Сергей Игнатов избран за ректор на частен университет във Вилнюс

ТИР се запали на магистрала “Тракия” Няма информация за пострадали хора

3,5 години затвор за рапър от остров Майорка, възхвалявал тероризма

3-годишните близнаци, чиято майка беше арестувана, остават под лекарско наблюдение

Северна Корея е отменила в последния момент уговорена среща с Майк Пенс

Претърсват имота на мъжа, който стреля по полицаи в село Орешник

Във Франция арестуваха трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния

Христо Бонев в еуфория: Край на мъките! Локо Пд вече е спасен

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев – Зума обяви, че мъките за тима от “Лаута” са свършили. Легендата на „черно-белите” заяви, че два спонсора ще осигурят изцяло издръжката на клуба. За момента те обаче искали имената им да останат в тайна.

“Край на мъките! Локомотив вече е спасен. Осигурени сме финансово и спокойно вече ще може да планираме развитието си. Два спонсора ще осигурят напълно издръжката на нашия клуб”, заяви Бонев пред „Марица”.

“Изричното желание на двете компании е за момента да не се споменават. Това ще го обявим на специална пресконференция вероятно другата седмица”, уточни Христо Бонев.

“Най-накрая съм доволен, защото тази неизвестност от началото на годината направо ме убиваше. От началото на годината с Наско Узунов няма град в страната, в който да не сме били. Ходихме и търсихме помощ за спасението на клуба. Дори на моменти ме е обхващало отчаяние. Сега обаче усилията ни се възнаградиха. Това разбира се се дължи на цялата „черно-бяла” общност. На тези, които и в най-тежките моменти не предадоха вярата си, а идваха на стадиона. Имаше мачове, когато бяхме 200 души заедно с полицейските кучета. На тези хора искам да благодаря най-много. Специална благодарност искам да изкажа на първото сдружение. Тези момчета преведоха клуба през най-трудните моменти. Сигурно има горчилка у тях, но като истински локомотивци те и сега са на стадиона. Няма как да не спомена и второто сдружение начело с Ники Неделчев. Те дойдоха в най-сюблимния момент, когато на Лаута почти беше хлопнал катинарът. Сега е времето за обединение. Да се забравят стари вражди и всички да погледнем напред. Защото клубът трябва да бъде изграден почти наново. Лично аз ще настоявам най-специално внимание да се отдели на школата, защото много ме боли моментното й състояние. От там трябва да тръгнем”, емоционално заяви Христо Бонев.

Зума сподели и какво ще се случи занапред в Локомотив. “Първо ще се свика ново общо събрание, на което ще бъде избрана нова управа. На базата на финансовата стабилност тя ще бъде много по-професионална. Финансов директор ще следи за всяко плащане, за да няма злоупотреби и излишни харчове. Бордът на директорите ще назначи изпълнителен директор, който оперативно ще управлява клуба. Всичко това предстои. Първата задача на нас локомотивците е в неделя да напълним Лаута, да подкрепим отбора, за да се поздравим с победа над „Левски”. Вярвам, че Христо Колев и момчетата му ще ни зарадват. Само Локо!”, каза в заключение Зума.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете