Премии и заплати на „Армията“ (снимки)

ЦСКА разгроми „София 2010“ с 4:1 за купата, а веднага след мача футболистите бяха зарадвани с премии и заплати. За втори пореден път „червените“ получават месечните си възнаграждения много преди първо число. За първите 2 победи във „В“ група - по 3:0 над „Струмска слава“ и „Септември“, играчите получиха бонус по 450 лева. Ръководството на ЦСКА не иска да се повтаря лошата практика от миналото, когато заплатите се бавеха дълго, а премиите въобще не се даваха.

Финалът в столичния кръг за Купата на България срещу „Септември“ ще е отново на ст. „Локомотив“ в кв. „Надежда“. Съперникът на ЦСКА спечели жребия за домакинство на двубоя. Но в шампионатния мач между отборите, спечелен с 3:0 миналата неделя, грандът игра пред 5000 свои запалянковци. А едва стотина подкрепяха „Септември“.

Племенникът на Анатоли Нанков - защитникът Валентин Антов, продължи да пише история. Срещу „София 2010“ той стана най-младият футболист, играл в официален мач за ЦСКА. А освен това е и капитан по нареждане на треньора Христо Янев.

Няколко пъти „Лудогорец“ атакува с оферти родителите на Антов, но закърменото с „червената идея“ момче отказа категорично. Миналата година той вкара и два гола на „Левски“ за победа с 3:0 в неговата възрастова група.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ