Тръмп: Действията на Русия и Иран в Сирия са срам

Kорнелия Нинова: Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка Гинка да дойде в парламента и да обясни как стана собственик на ЧЕЗ, поиска лидерът на БСП

ЕС реже парите за земеделие и Кохезионната политика

Туск за Брекзит: Позицията на Великобритания е чиста илюзия

Десетки убити и ранени при атентат с две коли бомби в Могадишу

Белград ще ползва опита на София при изграждане на метрото

Омбудсманът Мая Манолова: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Делян Добрев: Проектът “Енергийно обновяване на българските домове“ ще намали разходите на домакинствата

Осъществяването на проекта е важно за социалната и икономическата стабилност на страната, защото с намаляването на разходите в домакинствата остават повече средства, което ще доведе и до по-високо потребление от страна на гражданите. Tова каза днес председателят на Комисията по енергетика в Народното събрание Делян Добрев при посещението си в Русенска област. Заедно с народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Свилен Иванов, заместник – министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и Жечо Станков – зам.-министър на енергетиката Добрев участва в официалната церемония по повод стартирането на ремонтните дейности по проект “Енергийно обновяване на българските домове“ по Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013. Блок „Щастие“ и блок „Родопи“ са първите многофамилни жилищни сгради, които ще бъдат обновени в Русе.

Предстои многофамилната жилищна сграда в град Русе – блок „Щастие“, който се намира на ул. “Дондуков Корсаков” №10, да бъде изцяло обновен. Сградата е монолитна, състои се от два входа, всеки на три етажа, общо с 18 апартамента. Стойността на строително-монтажните работи за блок “Щастие” е 201 596, 85 лв. с вкл. ДДС. Ще се подмени дограмата в апартаментите и в общите части на сградата. Външните стени и покривът ще са топлинно изолирани. Предстои и ремонт на покрива.

Също днес стартираха строителните дейности и в многофамилната жилищна сграда на ул. “Майор Атанас Узунов” №22 – блок “Родопи” в Русе. Сградата е монолитна. Състои се от един вход, 3 етажа. Общо 6 апартамента. Стойността на строителните дейности е в размер на 44 391,68 лв., с вкл. ДДС. Тук отново е предвидена подмяна на дограма по апартаменти и в общите части на сградата, както и топлинно изолиране на външните стени.

Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи и на двата обекта е 90 календарни дни.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.