Доживотен затвор за Любомир Димитров – Гребеца

Тол такса за 55% от пътищата

Нинова и Заев подписаха споразумение за партньорство

Путин се заема с жизнения стандарт на руснаците В тв обръщение президентът обяви приоритетите за 4-ия си мандат

ЕС изрази пълната си подкрепа за френския народ след терористичното нападение

Лида, Мартин и призраците Излиза книга за приключенията на духчето Йойо

Москва: Великобритания и САЩ въвличат европейските страни в антируска кампания

Бивша плеймейтка разказа за афера с US президента Карън Макдугъл се извини на първата дама Мелания

Престолонаследникът на Саудитска Арабия ще посети България

„Омония“ съди Петев за 576 хиляди евро

Кавани вкара на Чехия с ножица (ВИДЕО)

Одобрен е проектът за ремонт на спортна зала „Сава Величков“ в Търново Обектът ще бъде обновен с 212 324 лева по „Красива България“

Кметове поискаха оръжие от МВР, министър Радев отговори: Абсурд!

Апелативният съд в Търново остави под домашен арест шефът на здравната каса в Ловеч

Кралев участва в среща за решаване на проблемите между ФИБА и Евролигата Обсъждат как да се постигне синхронизация на календарите на двете организации

“Виваком“ иска сръбския телеком

БТК, чието търговско име е „Виваком“, е сред десетте кандидати, които са допуснати до втория етап на приватизационната процедура за акциите на Telekom Srbija. Това е съобщило сръбското министерство на икономиката, цитирано от медиите в страната. Първоначално необвързващи оферти са подали 12 кандидати, но двама от тях не са одобрени.

Сега кандидатите ще получат право да извършат дю дилиджънс на оператора, а след това да представят финалните си оферти, за което ще разполагат с между 60 и 180 дни.

Сред останалите допуснати кандидати са „Дойче телеком“, за който се спекулира, че ще участва в собствеността на сръбския телеком чрез американски инвестиционен фонд, „Телеком Словения“, който е три пъти по-малък от сръбския и сам е в процедура по приватизация, големият руски оператор „Мобайл телесистемс“, който обслужва над 100 милиона потребители в Русия и региона, и няколко инвестиционни фонда. Един от тях е „Адвент Интернешънъл“, който купи БТК през 2004 г. и я продаде след няколко години на печалба. В надпреварата са също Apollo Global Management, Mid Europa Partners, CVC Capital Partners, Novator Partners и Abu Dhabi Investment Authority. Премиерът на Сърбия Александър Вучич заявил пред медиите, че „Телеком Сърбия“ няма да се продава на всяка цена, а само ако за него бъдат предложени добри пари.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.