Подпалиха със слама колата на безработна

Неизвестни апаши запалиха автомобил собственост на безработна жена в село край Лом. Най-вероятно палежът е заради неуредени сметки, смятат в полицията. Огънят пламнал в багажника на "Рено Меган" - собственост на 41 годишната Анета Ц. в село Ковачица в 22.50 ч. в четвъртък.

Собственичката обаче забелязала пламъците и заедно със съседи успели да ги загасят преди да пристигнат огнеборците и полицията. Щетите по автомобила не са големи. Според криминалисти огънят е бил запален със слама, поставена в задната част на колата. Палежът се разследва. Най-вероятно той е заради неуредени сметки. Жената е безработна, но мъжът, с който живее, е охрана на голяма земеделска фирма, заявиха осведомени.

Още един автомобил - "Фолксваген Кади", е пламнал в нощта срещу петък в село Горна Бяла речка. Колата е била в движение, когато се изпълнила с дим. Шофьорът Николай Ж. /47 г./ от София успял да спре и да излезе секунди преди пламъците да избухнат. Немската машина, която е била застрахована за 20 000 лева, е изгоряла изцяло.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони