Съквартирантите на бунт срещу Big Brother

Изглежда натуралната обстановка в най-известната Къща дотегна на нейните обитатели и те решиха да не се примиряват повече с нея. В епизода тази вечер ще видим как Съквартирантите се вдигат на бунт, не срещу кого да е, а срещу самия Big Brother. Пламенни слова, ясни условия и борба за лидерство ще властват в селския двор, но какво в крайна сметка ще реши Големият брат, предстои да разберем.

Толкова силни характери и различни персонажи няма как да съжителстват в затворено пространство без помежду им да се породят кавги. За обща изненада обаче, главен герой в тях отдавна не е Кристиян. След като Big Brother го детронира от поста Биг Бос, колоритният младеж вече не е предпоставка за скандали и противоречия в Къщата, вместо това в нея властват „алфа мъжкарите” Цветелин, Богданов и Кирил. След вчерашната мисия „Водопровод” подигравките им към Братухчев не стихват, а неговото търпение се изчерпва все повече. Тази вечер ще видим как ще се развие тази ситуация по мъжки. 

Един неочакван конфликт ще учуди обитателите на Къщата. Силвия и Ирена все спорят за принципи и чест, но спорът този път ще прерастне в скандал, придружен с тежки думи и обидни реплики.

Първата мисия за седмичен бюджет ще постави на изпитание самооценката на съквартирантите. Те ще трябва да се подреждат в колонка по различни категории, а от тяхното его зависи дали ще разполагат с луксозен седмичен бюджет, или едва ще свързват двата края през следващата седмица. Кой ще се постави на първо място по сексапил? Кой се определя за най-умен и кой – за най-голям дразнител, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес