Hyundai подгрява за новата Elantra

- Изцяло новата Elantra има собствен стил

- Дизайнът е с красиви активни линии и креативни арки на калниците

Hyundai Motor разпространи подгряваща илюстрация на предстоящата премиера на изцяло новата Elantra. Новият модел има динамичен и уникален дизайн, който получи подкрепата на потребителите в наскорошно проучване.

Дизайнерите на изцяло новата Elantra идентифицираха серия от иновативни аспекти, които придават на автомобила уникален статус и присъствие. Майсторската употреба на активни линии подсилват динамичния, стилен и уверен силует.

„Изцяло новата Elantra успява да улови уникалните дизайнерски характеристики на модела, които наистина създават свой собствен клас. Иновативният и детайлен дизайн е в съответствие с визията на Hyundai Motor. Също така колата индикира за отдалечаване от традиционния стил в посока модерност с повече комфорт и спортно усещане“, коментира Петер Шрайер, президент на дизайна в Hyundai Motor.

Дръзкият дизайн на модела е ясно различим в новата илюстрация. Акцент в предната част е голямата трапецовидна решетка, обградена от тесни и спортни фарове, които създават чувство за енергия. Арките на калниците имат за цел да наблегнат на динамичното присъствие на седана.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини