Дежа вю за националите в Палермо

Националите ще изживеят дежа вю при гостуването на Италия на 6 септември, като повторенията около европейската квалификация са твърде много с нещастен за България двубой. Мачът е на стадион „Ренцо Барбера“ в Палермо, където пак на същата дата преди 2 години „скуадра адзура“ ни победи, без да ни надиграе - 1:0.

За да е пълно усещането за нещо преживяно и видяно вече, делегацията ни ще нощува в същия хотел както през 2013-а! Отново е избран луксозният „Гран палм“.
За селекционера Ивайло Петев и отборът му остава надеждата поне резултатът на терена да е различен.

Три дни по-рано “трикольорите“ приемат Норвегия в София в мач, който изглежда кръстопътен. С победа над скандинавците ги изместваме от третото място за момента (сега са 10 т. срещу нашите 8) и се настаняваме в зоната за бараж.

Подготовката за двубоя с Норвегия е трескава, като ремонтът на стадион „Васил Левски“ е почти завършен. Теренът е подменен, както и отоплителната и напоителната система, козметичните работи по трибуните са извършени, а таблото - ново и с размери 9 на 11 метра, ще бъде готово на 29 август.

За да засили интереса и ентусиазма около мача, БФС ще организира фен зони около стадиона и на няколко места из София, като преди финал в Шампионска лига.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ