Мълния изпепели покъщнината на чистачка, тя отиде да отпушва шахти в Пловдив

Мълния изпепели цялата покъщнина на работничка от ОП "Чистота" съобщава "Марица", като се позовава на разкази на очевидци. Те споделят, че мълнията влязла през комина на жилището, опожарила всичко вътре и излязла през прозореца към съседната къща.

Там огненият ад се повторил. По чудо никой не е пострадал при гръмотевичната атака насред бурята.

Малко след инцидента работничката била извикана по телефона заедно с цялата бригада да отпушва шахтите зад хотел "Санкт Петербург". Там беше воден ад, от шахтите бликаха гейзери, разказват очевидци. Жената, която току-що изгубила цялата си покъщнина, наред с другите работнички влязла до кръста във вода, за да отпушва от листа и клони шахтите.

Не знам колко други биха зарязали домовете си в такъв момент, за да участват във възстановяването на Пловдив от водния апокалипсис, коментира една от шефките на чистачката.

На фона на стореното от обикновената жена, шофьорите изтрещяха по пловдивските улици и булеварди вчера заради задръстванията и големите локви. В разправиите често се включваха и пешеходци, изпръскани от преминаващите коли, пише още "Марица". Дори при съвсем ниска скорост автомобилните гуми хвърляха вода по тротоарите, което вбесяваше минувачите. На ул. "Средец" по обяд пешеходец едва не извади невнимателния шофьор през прозореца, след като возилото хлътна в дупка и разплиска водата на няколко метра.

Голямо задръстване имаше на Асеновградско шосе до Колодрума. Там се работи по новата велоалея, а отделно се прекарват тръби на кръстовището за ЖР "Тракия". Заради стеснението и постоянно преминаващите камиони и багери колите едва пъплеха.

Невероятен екшън се разрази на същото шосе следобед малко преди надлеза и отбивката за Околовръстен път в посока Асеновград. Две коли се удариха, а шофьорите им се хванаха за гушите, свидетелства читател на marica.bg. Бял пикап наби рязко спирачки и в задницата му се вряза друг автомобил. Преди да дойде патрулната кола, мъжете започнаха да оправят сметките си с юмруци.
Никой от зяпачите не посмя да се намеси в ръкопашната схватка, за да разтърве озверелите мъже.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони